Month: March 2011

bad things i’ve done

huh..

this is the worst worst worst things i’ve done in my life….

but how to do, this project on going already..

so guys, if u like to renovate home, think again n think…

some more don’t use middle people….

this is 1st time n ever i renovate home! no more!

p/s: sori… trip to ganu to be continued later..

trip to Terengganu Darul Iman – day 1

most important things is to meet my lovely BF ler.. hehehe

2nd things jalan2, 3rd things makan2, n last but not least shopping2… 

best wooo!!!!!

my trip start when i’m get ready to tren..

ingatkan nak suruh my brother send i kt KL sentral, tapi heavy rain so better naik tren to kl sentral, take skybus to lcct…

jauh jugak ye nk gi lcct..

agak sesat jugaklah bile smpai kt lcct tu.. hehe..

ekceli termasuk kt tmpt international.. confius… pastu bile sume ckp cine, OMG, aku sesatler.. hahah

bile dah jumpe jalan yg benar, so truslah check in and duduk kejap je, dah time tu boarding…

xsabar nk durun kt ganu, tapi xmo jumpe bf i..

tetibe je dtg perasaan tu.. beselah.. tgh nervous.

bile jumpe 3 buln sekali ni, memang lain skit feel die..

tapi bile dah jumpe, bile die gelakkan i yg bersopan santun, trus rase geram… hoh sgt…

i got some advice to use proper cloth at ganu, bf i pun ckp jgn bwk skirt, so i bwk sume stok sopanler.. ekceli byk beli baju baru.. heheh

so for 1st day, enjoy this pic….

see?? tangan tu lapar sangat.. trus terjah. xtahan dah… hehe

p/s: rindulah kt sotong bakar.. eh.. rindu kt bf.. hehe

live show?

enjoy!!!

walaupun telinga aku berdengung sampai besoknye pasal duk depan speaker…

first time sampai shah alam convention centre, aku rase MBSA lagi best..

pasal duduk dalam plenary, ni kt SACC duduk kt ballroom memang sakit kepalelah klu duk belakang2…

tq to my brother and his gf family to take me out!

wajah kesayangan hamba

this my new baby.. hehehe

xlah.. my new nephew.. baby sume comelkan??

nape bile besar berkarat? hihih

bile tgk baby ni, trus semangat nk kawen dan beranak.. poyo je statement..

hope Mohd Amirul Hakimi menjadi insan yg berguna di suatu masa….

 

p/s: dear.. bile u nk masuk minang?? i dah miang ni.. hehe