Month: September 2011

lelaki / guy / man / boy


i have a lot experience with them…
yang manis, yang pahit, semua ada…
ada yang menggembirakan, da yang menyakitkan..
yang gatal, yang sopan…
yang romantik, yang ganas..
yang penipu besar pun ada….

watsoever pun, apa yang keluar dari theyollss, cannot be trust 100%…

tapi nak buat camane, my life need a man to guide me..
nak jadi lesbo, erkkkk, nak muntah…

hopefully soon i meet someone the best for me…

p/s: apakah rasa sesama jenis ni?

Advertisements

tommorrow

is virus besday..
same goes to my scandal forever.. hahaahaa
to virus, no more ucapan, as per picture, it will stick in your throat if I see you in the future…

to my lovely scandal ever, hepi besday… awak dah tue.. hihi

p/s: tiada maaf bagimu

berbaloi – baloi

got the result for last 2 exam, and is big A…. yahooooooo

memang sangat berbaloi2, even though i’m not properly read the module and the assignment was last minute prepared…
i am damn lucky…

terus rase insaf nk prepare assignment awal, tp xbuat lagi assignment nak hantar next sunday.. hahahahah.. cite mcm kel kan…

anyway, that’s the only happening story happen to me this weekend…

p/s: bosan…..

leganya

lega sangat bila something happen to me macam skarang yang terjadi, i still has a lot things to do, make me always busy like crazy..
one of them is my study….
i has further study in executive diploma office management and administration personnel at UM for a year..
now dah nk masuk 4th module..
Alhamdullillah, result for 1st modul dpt A, 2nd highest in class…
this sunday pulak dpt 2nd result…
last week baru amek exam 3rd module, assignment xhantar lagi..
hopefully dapat highest jugak, cuz module yang iollss suke..


so far my experience further study is so tireddddddddddddddd…. crazy tired..
6 years tinggalkan poli, rase nak pecah kepala 1st day masuk kelas, now much better, but i always respect for those yang dah tinggalkan sekolah over than 20yrs….
every sunday xboleh ade program dah, block for class or exam je…
then, balik rumah kene gosok baju pulak…
hanya tuhan yg tahu betapa letihnye badan ini..
tapi demi masa depan yang lebih gemilang, this challenge has accepted… to prove myself can do anything in a same time…

and big reason for me to continue study cuz my daddy’s hope…
and for my future..
dulu kt poliJB amek tourism, now keje quality control, langsung xrelevan keje dengan studi dulu…
atleast i can have knowledge & qualification in this field..
my initiative for better improvement..
for better salary and for better market.. hehehe

N now, i’m happy with my life… more confident and i can use the knowledge either in the class or office… some more i has a lot of new frens…

p/s: langit bukan selalunya cerahkan, just prepare!

dengkis

betul lah korang ni… hihhihi

memandangkan ramai yg xsuke kpop, iollss akan cerite byk2 lagi pasal kpop…hehe

ekceli sebelum kpop ni glemer, iollss dah lame gak layan drama korea.. tapi bukn winter sonata….
rasenye memory in bali ler kot, siap beli lagi vcd (time tu dvd xwujud lagi)…


tapi iollss in love with 2nd main actor, so ji sub name beliaw.. body, emmmm.. rase nk gigit2.. menciksss…

n now sejak ade one tv, channel 393, byk gak iollss layan…
i’m daddy girl, 4 days, city hunter, you don’t know a woman, running man n macam2 lagi… antara cite yg buat aku gile duk depan tv.. hoh…
sekarang pulak dah terjebak dgn music dorg.. abih dalam hp sume lagu korea… hahaah….
nyampahkan?
wt cmno? best wooo…
tapi skrg mcm dah kureng skit nk layan tv, xkose nk tggu smpai pukul 11.45 ari2.. tapi boring gak.. xde mende nak buat.. hehe

p/s: manusia memang xkan puas dengan ape yg dorg ade