Hi October!

Eh, tak perasan dah Oktober.. owh, damn my external audit will be in a month je lagi…. fuhhh.. Relaks Rina, Rina relaks…

saja nak throwback memori kisah silam brercuti dengan mereka² yang best…

2012

Taman Negara dengan kawan² Komputer, Kawan Office, Kawan Poli, Kawan Sebaya, hanak hikan dan kawan² Norul who will becoming my friends also….

534725_468101043228240_294080188_n 155978_468102089894802_1658127280_n

Kem Semai Semoi  – Office trip

IMG-20130312-WA0002
First time tengok dia ni, siyes nyampah.. sotong sangat tapi x segedik Ayam (bukan nama sebenar).. Dah nak balik terus jadi kawan, dalam bas siap berpantun² bagai.. tak sangka dia best..
2013

IMG_20130305_213239
first trip dengan gegirl ni.. sangatlah best pasal ada beliau

IMG_20130313_015919
Saigon – with Office Mate.. Semua pun gila², macam² perangai especially me.. hehe

IMG_20130508_225910
This time first holiday dengan Mamat and Felix, his student yang kuat bercakap macam Lecturer dia jugak.. hahaha.. Mamat pun best, memang sangat ler kaki jalan

20131027_110310
Kuching, sorang lagi pondan gak, but i tak berkenan.. hauk

IMG_20131219_010832
Miri, first time jumpa Boboy eh Maisie Nur.. Dia sangatlah best.. Carut orang paling best. Kelako
IMG-20150422-WA0003

IMG_20131103_214403

IMG_20131219_003354
Brunei.. Maisie nur tak ikut
2014

2014-02-24 14.32.29
Nami Island – Jumpa budak Tyra yang sangat berani.. suka dia. comel je.

IMG_20140108_090644
Jeju / Busan

C360_2014-03-01-10-07-04-084
Bali dengan Yaya

20140829_172956
Langkawi / Perlis – Lepas Yaya diberhentikan kerja atas kesukaan hati cuti ikut hati. haha

IMG-20141024-WA0007
Sabah – Oluq tak sampai lagi. So bawak dia jalan²
2015

Lombok  with Oluq and Mamat

IMG-20150328-WA0004

20120103_212100    IMG-20150402-WA0008

Mamat

go home early, we continue our journey to Bali.IMG-20150402-WA0003

And then Cameron (Please refer previous post), that’s why i need vacation now. It is the time now..

Tips: Trip with friends will make it better if you have contra attitude like me and Oluq or Yaya, Mamat also. I have no passion for waiting, when travel i’m not details what should you do, i just plan the bigger picture, the place we have to go that’s all. and i’m bitch sometimes. iye meh sometimes? bukan everytime ke? hihi..  That’s why i love them, They know me well.. [^_^]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s