Month: November 2015

title

hehe. tak tahu nak letak tajuk apa dah…

sakit hati ni, server kat ofis ni boleh lak kena virus, dan minggu lepas ialah hari yang paling aku rajin and DAMMMMMMMNNNN!!!!! taknak tengok dah keje tu.. arghhhh, bengang, berasap² dah ni..

banyak cerita nak share tapi dah tak ingat… hoh! usia memainkan peranan, maklumlah tak berapa lama lagi je nak jejakkan kaki ke usia baru dan era baru… huh.

tak sabar nak pi hatyai dengan kawan² hujung tahun ni…   nak tunggu norul plan, hmm tak sampai ler nanti… bestnya naik keretapi, yang tak best reservation online, bukak sebulan dari tarikh tiket, lambat 2 3 ari, tiket dah habis.. sangat² ler tak praktikal… Padahal bukan ada saingan ngan keretapi lain pun untuk the whole country. at least bukaklah 3 bulan sebelum ke.. coach tu kasi banyak sikit. apalah tak pikir macam mana nak galakkan pelancong² naik public transport.  tak sabar nak makan megi sedap dalam ketapi tu.. nak pi massage, makan.. hmmmm .. tak sabarlah semua ni..

banyaknya tak sabar..

yang confirm sekarang, tiket pergi je, tiket balik lum lagi. belum smpai date sebulan sebelum katanya.

 

plan europe macam akan dirombak lagi..hawaukan. hahaha.. date tu confirm dah. location tu je maybe akan berubah lagi.. tungguuuuu… setakat ni tak plan apa lagi, tak book apa pun lagi…

 

p/s : Happy news lagi, bubu barukeluar dari perut mak dia.. welcome to world baby! lepas ni bolehlah belajar wat tocangkan??

IMG_266816856947002

 

Advertisements

yesterday and today

Yesterday I am so mad with …..

but today I have good news. Serious happy.. hip2 hooray!

 

and finally my ticket has reschedule to march and the charge only MYR96.. Alhamdulillah!

busy with work lately and do not have time, will get back to you guys later. ciao!

forgive and forget?

i_never_forgive_and-1060

no way at all, especially to my first bf SA and orang minyak, ZI. both is from Pantai Timur and that’s why i can’t accept anymore from there. and now they are happily married. it’s ok. harini hari korang, besok lusa tak tahu lagi. you will never know when your time..

Wah hateful punya posting for first posting in November..

Ya, saya memang orang yang berdendam.. sekian.

will back with positive posting.. hoh!