title

hehe. tak tahu nak letak tajuk apa dah…

sakit hati ni, server kat ofis ni boleh lak kena virus, dan minggu lepas ialah hari yang paling aku rajin and DAMMMMMMMNNNN!!!!! taknak tengok dah keje tu.. arghhhh, bengang, berasap² dah ni..

banyak cerita nak share tapi dah tak ingat… hoh! usia memainkan peranan, maklumlah tak berapa lama lagi je nak jejakkan kaki ke usia baru dan era baru… huh.

tak sabar nak pi hatyai dengan kawan² hujung tahun ni…   nak tunggu norul plan, hmm tak sampai ler nanti… bestnya naik keretapi, yang tak best reservation online, bukak sebulan dari tarikh tiket, lambat 2 3 ari, tiket dah habis.. sangat² ler tak praktikal… Padahal bukan ada saingan ngan keretapi lain pun untuk the whole country. at least bukaklah 3 bulan sebelum ke.. coach tu kasi banyak sikit. apalah tak pikir macam mana nak galakkan pelancong² naik public transport.  tak sabar nak makan megi sedap dalam ketapi tu.. nak pi massage, makan.. hmmmm .. tak sabarlah semua ni..

banyaknya tak sabar..

yang confirm sekarang, tiket pergi je, tiket balik lum lagi. belum smpai date sebulan sebelum katanya.

 

plan europe macam akan dirombak lagi..hawaukan. hahaha.. date tu confirm dah. location tu je maybe akan berubah lagi.. tungguuuuu… setakat ni tak plan apa lagi, tak book apa pun lagi…

 

p/s : Happy news lagi, bubu barukeluar dari perut mak dia.. welcome to world baby! lepas ni bolehlah belajar wat tocangkan??

IMG_266816856947002

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s