Tag: love

how i meet your daddy

i just notice that the previous post was my 1st post for 2013.. i think it’s still not to late to wish u all happy new year…
baca tajuk kt atas mesti macam terkejutkan… hehe.. ilham dari series drama how i meet your mother.. hehehe

i don’t know when can i wrote about daddy for my children (kalau adalah :p)
so far after jantan faker nobody can open my heart yet… still waiting for the mr right to appear infront of me.. hope before me going to 30.. n i had only 2 years 9 month je for looking jodoh…

apa pun untuk orang yg nak ngorat saya kenalah orang yg malas keluar rumah, kaki tv, boleh layan kpop, ada rambut.. hehe..

p/s: how i meet your daddy (HIMYD) to be continue soon… hopefully… ^_^

luahan hati malam ni

hehe,
aku kangen sama kamu…

aku pun xtau apa jadi ngan aku sekarang.. rindu tapi tak tau pada siapa..
hidup rasa kosong…

please make me bz to forget him, surely…

maybe ada seseorang dah berjaya mencuri hati aku ni kot, itu aku, tapi dia? semoga ada sinar untukku.. ­čÖé

lelaki / guy / man / boy


i have a lot experience with them…
yang manis, yang pahit, semua ada…
ada yang menggembirakan, da yang menyakitkan..
yang gatal, yang sopan…
yang romantik, yang ganas..
yang penipu besar pun ada….

watsoever pun, apa yang keluar dari theyollss, cannot be trust 100%…

tapi nak buat camane, my life need a man to guide me..
nak jadi lesbo, erkkkk, nak muntah…

hopefully soon i meet someone the best for me…

p/s: apakah rasa sesama jenis ni?

dilema percintaan

wah.. panasnye tajuk…

bercinta??

banyak kerja, banyak cerita, tapi seronok bila ade yang membelai..

bergaduh??

sakit hati, membara, rase nak terbakar, segala punya rasa ada, tapi bila berbaik, dikaulah raja/ratu hatiku..

single?

seronok tak perlu jaga hati sesiapa, x hantar report tapi sepi, sakit hati, cemburu dengan mereka yang berdua..

kesimpulannya?

manusia xpernah puas dengan apa yang mereka ada.. hargai mereka yang berada didepan mata…

 

p/s: motif???

trip to Terengganu Darul Iman – day 1

most important things is to meet my lovely BF ler.. hehehe

2nd things jalan2, 3rd things makan2, n last but not least shopping2…┬á

best wooo!!!!!

my trip start when i’m get ready to tren..

ingatkan nak suruh my brother send i kt KL sentral, tapi heavy rain so better naik tren to kl sentral, take skybus to lcct…

jauh jugak ye nk gi lcct..

agak sesat jugaklah bile smpai kt lcct tu.. hehe..

ekceli termasuk kt tmpt international.. confius… pastu bile sume ckp cine, OMG, aku sesatler.. hahah

bile dah jumpe jalan yg benar, so truslah check in and duduk kejap je, dah time tu boarding…

xsabar nk durun kt ganu, tapi xmo jumpe bf i..

tetibe je dtg perasaan tu.. beselah.. tgh nervous.

bile jumpe 3 buln sekali ni, memang lain skit feel die..

tapi bile dah jumpe, bile die gelakkan i yg bersopan santun, trus rase geram… hoh sgt…

i got some advice to use proper cloth at ganu, bf i pun ckp jgn bwk skirt, so i bwk sume stok sopanler.. ekceli byk beli baju baru.. heheh

so for 1st day, enjoy this pic….

see?? tangan tu lapar sangat.. trus terjah. xtahan dah… hehe

p/s: rindulah kt sotong bakar.. eh.. rindu kt bf.. hehe