Tag: music

happy happy!

happy-weekend-image

Happy Friday guys!!

full tummy and I’m sleepy..

love this song so much!

“Photograph”
Loving can hurt
Loving can hurt sometimes
But it’s the only thing that I know
When it gets hard
You know it can get hard sometimes
It is the only thing that makes us feel alive

We keep this love in a photograph
We made these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Hearts are never broken
Times forever frozen still

So you can keep me
Inside the pocket
Of your ripped jeans
Holdin’ me closer
‘Til our eyes meet
You won’t ever be alone
Wait for me to come home

Loving can heal
Loving can mend your soul
And it’s the only thing that I know (know)
I swear it will get easier
Remember that with every piece of ya
And it’s the only thing we take with us when we die

We keep this love in this photograph
We made these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Our hearts were never broken
Times forever frozen still

So you can keep me
Inside the pocket
Of your ripped jeans
Holdin’ me closer
‘Til our eyes meet
You won’t ever be alone

And if you hurt me
That’s OK, baby, only words bleed
Inside these pages you just hold me
And I won’t ever let you go

Wait for me to come home [4x]

Oh you can fit me
Inside the necklace you got when you were 16
Next to your heartbeat
Where I should be
Keep it deep within your soul

And if you hurt me
Well, that’s OK, baby, only words bleed
Inside these pages you just hold me
And I won’t ever let you go

When I’m away
I will remember how you kissed me
Under the lamppost
Back on 6th street
Hearing you whisper through the phone,
“Wait for me to come home.”

Advertisements

broken heart

korang ada??

hahahahah..

experience yang xternilai tapi bukan yang terindah hokeh..

waste my time only… semua tu sia2…

but i feel so good when know the truth….  i’m not create the chaos at least…

biarlah, maybe my mistake x investigate betul2.. malah nak gaduh2kan..

yelah, long distance love, siapa boleh jangka? macam2 boleh jadi..

meh nk share, antara beberapa tips mengenali si dia

  1. so tips pertama, make sure partner uollsss bukn milik sesiapa, xkisahlah berbini/laki ke, tunang ke, bf/gf org ke..
  2. make sure korang kenal sesiapa dari bahagian si dia.. paling kurang kawan, klu kenal famili si dia lagi bagus…
  3. jangan percaya bulat2 apa dorg cerita.. maybe sebaliknyA yg berlaku… hehe.. assumptions and imagination itu penting.. hihih
  4. always remember, sedangkan dekat pun boleh tipu, inikan jauh2…
  5. jangan berharap.. bende yang xconfirm pasti ni memang xpayah ler pikir selalu…

tips bila kene tinggal,

  1. nangislah semahu2nya, tapi 2 ari je, itupun time nak tido ler.. klu duk ramai2 xyah lah nk buat drama pulak.. gedik namanya..
  2. jgn duduk sorang2, bzkan diri – buat kerja rumah, asignment ke, gosok lantai bilik air ke..
  3. shopppingggggg
  4. bungkus sume barang dorg bagi, simpan bawah katil..
  5. aktifkan diri, tingkatkan saham..
  6. bila teringat tu, ingat, si dia bukn yang terbaik untuk korang
  7. jangan terburu2 untuk bercinta, korg cume akan sakiti sidia yang baru…
  8. tunjuk korg tu kuat.. xpayahlah asik nk meraung, meroyan je.. xworth it ok?
  9. donlod lagu hits skarang, paling best layan kpop skang.. haha

seriously iollss baru 8 ari single, wlupun iolls xboleh lagi lupekan si dia, tp bila fikir2 blk, buat apa nyusahkan badan iolls untuk die yg maybe bahagia sgt2 skarang…

panjang pulak.. sok ler sambung… heheh.. bye..