Tag: Terengganu

trip to Terengganu Darul Iman – day 1

most important things is to meet my lovely BF ler.. hehehe

2nd things jalan2, 3rd things makan2, n last but not least shopping2… 

best wooo!!!!!

my trip start when i’m get ready to tren..

ingatkan nak suruh my brother send i kt KL sentral, tapi heavy rain so better naik tren to kl sentral, take skybus to lcct…

jauh jugak ye nk gi lcct..

agak sesat jugaklah bile smpai kt lcct tu.. hehe..

ekceli termasuk kt tmpt international.. confius… pastu bile sume ckp cine, OMG, aku sesatler.. hahah

bile dah jumpe jalan yg benar, so truslah check in and duduk kejap je, dah time tu boarding…

xsabar nk durun kt ganu, tapi xmo jumpe bf i..

tetibe je dtg perasaan tu.. beselah.. tgh nervous.

bile jumpe 3 buln sekali ni, memang lain skit feel die..

tapi bile dah jumpe, bile die gelakkan i yg bersopan santun, trus rase geram… hoh sgt…

i got some advice to use proper cloth at ganu, bf i pun ckp jgn bwk skirt, so i bwk sume stok sopanler.. ekceli byk beli baju baru.. heheh

so for 1st day, enjoy this pic….

see?? tangan tu lapar sangat.. trus terjah. xtahan dah… hehe

p/s: rindulah kt sotong bakar.. eh.. rindu kt bf.. hehe

Advertisements