Tag: study

pemalasnya

iollss… hehehheehe
aduhai, malasnya nak buat assignment….

ade lagi 3 tajuk………..

apa nak jadi ni rina.. nak A, tapi malas.. please help me….. support me…

Advertisements

berbaloi – baloi

got the result for last 2 exam, and is big A…. yahooooooo

memang sangat berbaloi2, even though i’m not properly read the module and the assignment was last minute prepared…
i am damn lucky…

terus rase insaf nk prepare assignment awal, tp xbuat lagi assignment nak hantar next sunday.. hahahahah.. cite mcm kel kan…

anyway, that’s the only happening story happen to me this weekend…

p/s: bosan…..

leganya

lega sangat bila something happen to me macam skarang yang terjadi, i still has a lot things to do, make me always busy like crazy..
one of them is my study….
i has further study in executive diploma office management and administration personnel at UM for a year..
now dah nk masuk 4th module..
Alhamdullillah, result for 1st modul dpt A, 2nd highest in class…
this sunday pulak dpt 2nd result…
last week baru amek exam 3rd module, assignment xhantar lagi..
hopefully dapat highest jugak, cuz module yang iollss suke..


so far my experience further study is so tireddddddddddddddd…. crazy tired..
6 years tinggalkan poli, rase nak pecah kepala 1st day masuk kelas, now much better, but i always respect for those yang dah tinggalkan sekolah over than 20yrs….
every sunday xboleh ade program dah, block for class or exam je…
then, balik rumah kene gosok baju pulak…
hanya tuhan yg tahu betapa letihnye badan ini..
tapi demi masa depan yang lebih gemilang, this challenge has accepted… to prove myself can do anything in a same time…

and big reason for me to continue study cuz my daddy’s hope…
and for my future..
dulu kt poliJB amek tourism, now keje quality control, langsung xrelevan keje dengan studi dulu…
atleast i can have knowledge & qualification in this field..
my initiative for better improvement..
for better salary and for better market.. hehehe

N now, i’m happy with my life… more confident and i can use the knowledge either in the class or office… some more i has a lot of new frens…

p/s: langit bukan selalunya cerahkan, just prepare!